Back in her element

This year Dolphin Dance was launched over a month earlier than normally. A fairly large renovation project was undertaken during the spring, as the teak deck was maintained and sanded, the blue stripes were repainted and the topsides were polished. The work was finished just in time for the launch, as the spring is early this year and our home bay was already free of ice in the beginning of April.

More about the renovation project in the coming blog post.Comments

 1. Terve. Löysin vasta tedän blogin kun selailin myynti-ilmoituksia HR29stä. Miellenkiinnolla olen lukenut juttujanne. Yksi asia mietityttää ko. veneessä: Sisään laminoitu rautaköli. Onko ollut murheita sen suhteen? Olen itse ammatikseen korjannut veneitä edellisessä elämässä ja olen nähnyt muutaman horrortapauksen kun laminatti on murtunut ja rautapaino on ruvennut ruostumaan korkaten laminaattia sekä ulkopuolelta että sisältä pilssistä. HR ei tosin tullut vastaan koskaan. Muita kyllä. Muuten vene kiinnostaa kyllä. Onko tietoa onko kaikki 29:t tehty samanlaisella köliratkaisulla vai onko ulkopuolisella painolla tehty myös?
  Terveisin Niklas Nordblad

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terve, ja pahoittelut vastauksen reilusta viivästymisestä. Blogiin tulee nykyään sen verran paljon roskapostia, että menee todelliset kommentit helposti ohi! Olen itsekin miettinyt tuota köliasiaa aika paljon ja selvitellyt asiaa aikanaan, ja en ole löytänyt tietoa, että painolastiraudan ruostuminen olisi HR:ssä aiheuttanut ongelmia. Jos haluat lisätietoa 29:n rakenteesta, niin voit laittaa mulle vaikka mailia: sydolphindance(a)gmail.com
   Terv. Antti

   Delete

Post a Comment

It would be very great to hear your opinion or comments. Thank you in advance for commenting! -Antti & Minna

INSTAGRAM